شما می توانید با ارسال ایمیل خود ، بصورت رایگان مشترک شده و از بروزسانی مطلع شوید.

ایمیل خود را وارد کنید:

کودکان زیر دوسال معمولا مستعد اسهال هستند به دلایل مختلف، مهمترین آن غذای آنهاست. تقریبا همه اسهال را در این مرحله از زندگی کودک نوپای خود تجربه می کنند اسهال در کودکان باعث درد، قرمزی مقعد و دهیدراته شدن آنها میشود رعایت کردن #رژیم_غذایی کمک زیادی به درمان #اسهال_کودکان میکند. کودکی که اسهال دارد بهتر […]

سونوگرافی داپلر در بارداری چیست؟ اولتراسوند داپلر حرکت خون را در ورید ها ، شریان و عروق خونی با امواج صوتی نشان می دهد. از صدای انعکاس یافته می توان برای تشخیص محدودیت جریان خون، لخته های خونی و سلامت جنین استفاده نمود. برخلاف تصویربرداری اولتراسوند که تصویری از جنین در رحم ارائه می نماید، […]

کمردرد یکی از مشکلات شایع دوران بارداری است ولی معمولاً در دو هفته اول بعد از زایمان فروکش میکند. با این حال ممکن است بعد از مدتی به علت اینکه مادر نوزادش را مرتبا بلند کرده و بغل میکند کمردرد مجدداً بروز کند. هرچه نوزاد بزرگتر میشود مادر باید وزن بیشتری را بلند کند. روزهای […]

دوران پس از زایمان نیز مانند دوران بارداری دوره ای پر از التهاب و تجربه های نو است… خانم ها معمولا دغدغه های فکری و سوال های زیادی در رابطه با این دوره در ذهن دارند اما گاهی به دلیل گرفتاری و رسیدگی به فرزند فرصت پرسیدن آن را پیدا نمی کنند و حتی نمی […]

شش ساعت اول پس از زایمان، مهم‌ ترین و خطرناک ‌ترین زمان برای مادر است. در بین مراقبت‌های پس از زایمان، کنترل میزان خو‌ن ‌ریزی و علایم حیاتی مادر(فشار خون، دمای بدن، نبض و تنفس) اهمیت زیادی دارد… مراقبت‌های معمول پس از زایمان، طی ۳ مرحله انجام می ‌شود که مرحله اول در روزهای اول […]

 احساس درد و سوزش خفیف در محل بخیه به طور طبیعی بعد از زایمان وجود دارد که قابل تحمل است در طی ساعات اولیه بعد زایمان و در بیمارستان کنترل دقیق توسط ماما و پرستار انجام می شود و در صورت لزوم می توان از مسکن نیز استفاده نمود مادر می باسیت در حال دراز […]

همیشه این سوال در ذهن خانمها وجود دارد که آیا راهکارهایی که برای پسردار شدن پیشنهاد میشه پشتوانه علمی دارد یا خیر؟ ما در این مبحث به این موضوع پرداخته ایم.

نان کشمشی(طلایی ایتالیایی)

امروز دستور یه نون خیلی خوشمزه و خوش عطر بو رو براتون میگذارم.امیدوارم اینو درست کنید و از طعمش لذت ببرید.

 

قبل از اینکه طرز تهیه اش رو بگم  جا داره از هانی شف به خاطر این دستور تشکر کنم .

این نون مزه ی خیلی خوبی با کشمش داره اما کم شیرینه اگر ذائقتون دوست داره میتونید شکرش روو زیاد تر کنید.

مواد لازم :

مایه خمیر:۲ قاشق چایخوری

شیر :۱ پیمانه

شکر : ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ :۱ عدد

نمک: ۱ قاشق چایخوری

کره : دو قاشق سوپخوری

رنده پوست پرتغال یا لیمو :۱ قاشق مرباخوری (وانیل:۱ قاشق چایخوری)

کشمش:۱۰۰ گرم

آرد : ۳ تا ۳/۵ پیمانه

برای روی نون هم زده تخم مرغ و یه کم زعفرون و یه قاشق شیر

طرز تهیه :

مایه خمیر رو با نصف پیمانه شیر و یه قاشق از شکر قاطی کرده میذاریم تا عمل بیاد.۶ تا ۱۰ دقیقه وقت کافیه.

 

تخم مرغ و مابقی شیر و کره که هم دمای محیط شدن رو با نمک رو با یه قاشق چوبی هم بزنید .

 

حالا مایه خمیر که عمل اومده رو به مواد اضافه کرده و کم کم آرد رو اضافه می کنیم.

 

وقتی که حدود ۲/۵ پیمانه رو اضافه کردید .روی سطح صافی آرد پاشی کنید و خمیر چسبناکتون رو روی سطح بذارید و حالا ورز بدید و کم کم آرد اضافه کنید .تا دیگه مایع به دستتون نچسبه.بهتره از ورز دادن استفاده کنید تا بخواید هی آرد اضافه کنید.چون آرد اضافی در این موارد باعث سفت شدن موقع پخت میشه.

پس بعد از وزر دادن و رسیدن به حد مطلوب .در یه ظرف که اونو چرب کردیم میذاریم و یه علامت + با کارد روشیه پارچه نمدار یا پلاستیک میکشیم و میذاریم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کامل دوبرابر شه.

بعد روی سطح صاف دوباره آرد می پاشیم .اونو پهن میکنیم  کشمش ها رو وسط ریخته و حسابی ورز میدیم.تا کشمش همه جا پهن شه.بهتره اونو دو قسمت کنید.مال من که خیلی پف کرده فکر کنم شما دو قسمتش کنید خیلی بهتر باشه.دوباره در ظرف مورد نظر فر گذاشته و دوباره ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا دوباره پف کنه.

 

روی اون رو رومال زده و توی مایکروفر با پخت نون میذاریم.یا در فر با گرمای ۲۰۰ درجه سانیگراد بذارید.حدود ۲۵ تا ۴۵ دقیقه.بستگی به فرتون داره.تا وقتی تستر تمیز در بیاد .

بهتره عجله نکنید و زود از قالب در نیارید.حدود ده دقیقه ای صبر کنید و بعد لبه های کار رو با کارد جدا کرده و اونو روی توری بذارید تا خنک شه.

امیدوارم در جمع خانواده با شیرو چایی از طعم و عطر، بوش لذت ببرید.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
لطفا امتیاز خود را ثبت نمایید
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

دیدگاه خود را به ما بگویید.


× یک = 7