شما می توانید با ارسال ایمیل خود ، بصورت رایگان مشترک شده و از بروزسانی مطلع شوید.

ایمیل خود را وارد کنید:

کودکان زیر دوسال معمولا مستعد اسهال هستند به دلایل مختلف، مهمترین آن غذای آنهاست. تقریبا همه اسهال را در این مرحله از زندگی کودک نوپای خود تجربه می کنند اسهال در کودکان باعث درد، قرمزی مقعد و دهیدراته شدن آنها میشود رعایت کردن #رژیم_غذایی کمک زیادی به درمان #اسهال_کودکان میکند. کودکی که اسهال دارد بهتر […]

سونوگرافی داپلر در بارداری چیست؟ اولتراسوند داپلر حرکت خون را در ورید ها ، شریان و عروق خونی با امواج صوتی نشان می دهد. از صدای انعکاس یافته می توان برای تشخیص محدودیت جریان خون، لخته های خونی و سلامت جنین استفاده نمود. برخلاف تصویربرداری اولتراسوند که تصویری از جنین در رحم ارائه می نماید، […]

کمردرد یکی از مشکلات شایع دوران بارداری است ولی معمولاً در دو هفته اول بعد از زایمان فروکش میکند. با این حال ممکن است بعد از مدتی به علت اینکه مادر نوزادش را مرتبا بلند کرده و بغل میکند کمردرد مجدداً بروز کند. هرچه نوزاد بزرگتر میشود مادر باید وزن بیشتری را بلند کند. روزهای […]

دوران پس از زایمان نیز مانند دوران بارداری دوره ای پر از التهاب و تجربه های نو است… خانم ها معمولا دغدغه های فکری و سوال های زیادی در رابطه با این دوره در ذهن دارند اما گاهی به دلیل گرفتاری و رسیدگی به فرزند فرصت پرسیدن آن را پیدا نمی کنند و حتی نمی […]

شش ساعت اول پس از زایمان، مهم‌ ترین و خطرناک ‌ترین زمان برای مادر است. در بین مراقبت‌های پس از زایمان، کنترل میزان خو‌ن ‌ریزی و علایم حیاتی مادر(فشار خون، دمای بدن، نبض و تنفس) اهمیت زیادی دارد… مراقبت‌های معمول پس از زایمان، طی ۳ مرحله انجام می ‌شود که مرحله اول در روزهای اول […]

 احساس درد و سوزش خفیف در محل بخیه به طور طبیعی بعد از زایمان وجود دارد که قابل تحمل است در طی ساعات اولیه بعد زایمان و در بیمارستان کنترل دقیق توسط ماما و پرستار انجام می شود و در صورت لزوم می توان از مسکن نیز استفاده نمود مادر می باسیت در حال دراز […]

همیشه این سوال در ذهن خانمها وجود دارد که آیا راهکارهایی که برای پسردار شدن پیشنهاد میشه پشتوانه علمی دارد یا خیر؟ ما در این مبحث به این موضوع پرداخته ایم.

حلیم بادمجان

مواد لازم :

بادمجان متوسط …………………………. ۵ عدد

گوشت …………………………………….. ۳۰۰ گرم

پیاز …………………………………………. ۱ عدد

برنج نیم دانه یا برنج…………………………..نصف لیوان

سیر ………………………………………..۳ حبه

نمک و فلفل ……………………………… به مقدار لازم

نعنا خشک ………………………………..مقداری

کشک ………………………………………. یه لیوان بزرگ

گردو ……………………………………….مقداری

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را می پزم .بادمجان ها رو سرخ کرده و در ظرفی می ریزیم برنج و آب گوشت را اضافه کرده .گوشت را جداگانه بکوبید.و به آن اضافه کنید .اجازه دهید که بادمجان و برنج کاملا پخته و به صورت حلیم در آیند. بهتر است بعد از حدود ربع ساعت با گوشت کوب مواد داخل قابلمه را چند بار  بکوبید .کشک را اضافه کنید .آن را بچشید اگر نمک خواست اضافه کنید.

جداگانه پیاز را سرخ کرده و به صورت طلایی در آورید .سیر را هم نگین ریز کرده و سرخ نمایید.

نعنا را هم جداگانه در روغن سرخ نمایید.چند ثانیه هم کافیست.چون رنگش تیره میشود.بهتر است که نعنا را در روغن داغی که شعله ی آن خاموش است  قرار دهید .گردو را هم پودر کرده .

حالا حلیم را در ظرف سرو کنید و با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا و گردو و کشک تزئین نمایید.

فوق العاده خوشمزه و از طعمش لذت ببرید.

طرز تهیه :

VN:F [1.9.22_1171]
لطفا امتیاز خود را ثبت نمایید
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

دیدگاه خود را به ما بگویید.


5 × شش =