شما می توانید با ارسال ایمیل خود ، بصورت رایگان مشترک شده و از بروزسانی مطلع شوید.

ایمیل خود را وارد کنید:

کودکان زیر دوسال معمولا مستعد اسهال هستند به دلایل مختلف، مهمترین آن غذای آنهاست. تقریبا همه اسهال را در این مرحله از زندگی کودک نوپای خود تجربه می کنند اسهال در کودکان باعث درد، قرمزی مقعد و دهیدراته شدن آنها میشود رعایت کردن #رژیم_غذایی کمک زیادی به درمان #اسهال_کودکان میکند. کودکی که اسهال دارد بهتر […]

سونوگرافی داپلر در بارداری چیست؟ اولتراسوند داپلر حرکت خون را در ورید ها ، شریان و عروق خونی با امواج صوتی نشان می دهد. از صدای انعکاس یافته می توان برای تشخیص محدودیت جریان خون، لخته های خونی و سلامت جنین استفاده نمود. برخلاف تصویربرداری اولتراسوند که تصویری از جنین در رحم ارائه می نماید، […]

کمردرد یکی از مشکلات شایع دوران بارداری است ولی معمولاً در دو هفته اول بعد از زایمان فروکش میکند. با این حال ممکن است بعد از مدتی به علت اینکه مادر نوزادش را مرتبا بلند کرده و بغل میکند کمردرد مجدداً بروز کند. هرچه نوزاد بزرگتر میشود مادر باید وزن بیشتری را بلند کند. روزهای […]

دوران پس از زایمان نیز مانند دوران بارداری دوره ای پر از التهاب و تجربه های نو است… خانم ها معمولا دغدغه های فکری و سوال های زیادی در رابطه با این دوره در ذهن دارند اما گاهی به دلیل گرفتاری و رسیدگی به فرزند فرصت پرسیدن آن را پیدا نمی کنند و حتی نمی […]

شش ساعت اول پس از زایمان، مهم‌ ترین و خطرناک ‌ترین زمان برای مادر است. در بین مراقبت‌های پس از زایمان، کنترل میزان خو‌ن ‌ریزی و علایم حیاتی مادر(فشار خون، دمای بدن، نبض و تنفس) اهمیت زیادی دارد… مراقبت‌های معمول پس از زایمان، طی ۳ مرحله انجام می ‌شود که مرحله اول در روزهای اول […]

 احساس درد و سوزش خفیف در محل بخیه به طور طبیعی بعد از زایمان وجود دارد که قابل تحمل است در طی ساعات اولیه بعد زایمان و در بیمارستان کنترل دقیق توسط ماما و پرستار انجام می شود و در صورت لزوم می توان از مسکن نیز استفاده نمود مادر می باسیت در حال دراز […]

همیشه این سوال در ذهن خانمها وجود دارد که آیا راهکارهایی که برای پسردار شدن پیشنهاد میشه پشتوانه علمی دارد یا خیر؟ ما در این مبحث به این موضوع پرداخته ایم.

کلم پلو شیرازی

شاید یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای شیرازی کلم پلو باشه که هم از انواع سبزی معطر استفاده میشه هم کلم که سرشار از ویتامین میباشد و شاید به خاطر طعم بد یا بوی اون کسی زیاد دوست نداشته باشه.اما توی این غذا با مزه دار کردن عاشق طعم و مزش میشید.

به یه بار امتحان کردنش می ارزه .پس دست به کار شید .مطمئنم جز غذاهای پایدار خونتون میشه

مواد لازم برای دو نفر

برنج :یک و نیم پیمانه

گوشت چرخی:۳۰۰ گرم

کلم قمری یا کلم پیچ :یه دونه کوچیک

آرد نخودچی:سه قاشق

پیاز :۱ دونه کوچیک

انواع سبزی معطر:(شوید، تره، ترخان، ریحان)حدود نیم کیلو

آبلیمو:دو قاشق

نمک فلفل زردچوبه:به میزان لازم

 

یک پیشنهاد :چون این غذای سختیه بهتره کلم و کوفته قلقلیه اون روزهای قبل درست شه و در فریزر نگه داشته بشه.معمولا توی خونه ی همه ی شیرازیا این مواد توی فریز نگه داری میشه و راحت تر درست میشه.

کلم قمری چون همه جای ایران یافت نمیشه و فصلیه پس میتونید از کلم پیچ استفاده کنید.من از کلم پیچ استفاده میکنم .

کلم پیچ را از وسط نصف کرده و اون رو به رشته های یه سانتی در ۴ یا ۵ سانتی برش میدیم .اون رو زیاد ریز نکنید.

IMG_2065

IMG_2066

گوشت چرخی رو توی سینی گذاشته یه پیاز رو روش رنده میکنیم.آرد نخودچی و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.بهتره آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید.زیاد اضافه نکنید چون ممکنه کوفته ها سفت بشن و وقت سرخ کردن غیر قابل خوردن.

چون ممکنه پیچیدن کوفته ها طول بکشه میتونید مابین کار روی سینی یا کارتون رو با مشما بپوشونید.

IMG_2060 IMG_2061 IMG_2062 IMG_2063

 

کوفته ها را بعد از پیچیدن سرخ میکنیم.چون کوفته ها به کف سینی چسبیدن سینی رو آروم اروم تکون بدید. تا تمامی کوفته ها جدا بشن.بعد در روغن گرم بریزید و سرخ کنید.

IMG_2070 IMG_2071

حالا کوفته ها رو بردارید و پیاز رو در روغن سرخ کنید.بعد کلم را اضافه کرده ادویه میزنیم و حدود دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم.طعم فوق العاده ای به خودش میگیره.

 

خوب حدود یه قاشق از سبزیتون رو به کلم ها اضافه کرده وکوفته ها رو مخلوط میکنیم .

برنج رو آبکشی کرده توی آب برنج خیلی کم زردچوبه اضافه کنید که برنجتون زرد باشه.معمولا ته دیگ کلم پلو رو کاهو میذارن اما به سلیقه خودتون نون یا سیب زمینی هم میشه گذاشت.

IMG_2073 IMG_2074 IMG_2075

خوب یه ردیف برنج چند تا قاشق سبزی (سبزی رو زیاد نریزید)چند تا قاشق مخلفات ادامه بدید تا روی کار رو با برنج بپوشونید.

نیم ساعت قبل ازپایان کار روغن بریزید و برنجتون رو هم بزنید تا بخار به همه جا برسه.

اینجا مهمونا اومدن نشد از پایان کار عکس بگیرم.

خوب اینم یه کلم پلوی شیرازی .چاشنی سفره رو هم سالاد شیرازی بذارید.

اگه کسی از دوستان از کارها و هنرنمایی های خودش عکس ویا نوشته  داره بفرسته تا به نام خودش ثبت بشه.

VN:F [1.9.22_1171]
لطفا امتیاز خود را ثبت نمایید
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

دیدگاه خود را به ما بگویید.


+ 8 = دوازده