شما می توانید با ارسال ایمیل خود ، بصورت رایگان مشترک شده و از بروزسانی مطلع شوید.

ایمیل خود را وارد کنید:

کودکان زیر دوسال معمولا مستعد اسهال هستند به دلایل مختلف، مهمترین آن غذای آنهاست. تقریبا همه اسهال را در این مرحله از زندگی کودک نوپای خود تجربه می کنند اسهال در کودکان باعث درد، قرمزی مقعد و دهیدراته شدن آنها میشود رعایت کردن #رژیم_غذایی کمک زیادی به درمان #اسهال_کودکان میکند. کودکی که اسهال دارد بهتر […]

سونوگرافی داپلر در بارداری چیست؟ اولتراسوند داپلر حرکت خون را در ورید ها ، شریان و عروق خونی با امواج صوتی نشان می دهد. از صدای انعکاس یافته می توان برای تشخیص محدودیت جریان خون، لخته های خونی و سلامت جنین استفاده نمود. برخلاف تصویربرداری اولتراسوند که تصویری از جنین در رحم ارائه می نماید، […]

کمردرد یکی از مشکلات شایع دوران بارداری است ولی معمولاً در دو هفته اول بعد از زایمان فروکش میکند. با این حال ممکن است بعد از مدتی به علت اینکه مادر نوزادش را مرتبا بلند کرده و بغل میکند کمردرد مجدداً بروز کند. هرچه نوزاد بزرگتر میشود مادر باید وزن بیشتری را بلند کند. روزهای […]

دوران پس از زایمان نیز مانند دوران بارداری دوره ای پر از التهاب و تجربه های نو است… خانم ها معمولا دغدغه های فکری و سوال های زیادی در رابطه با این دوره در ذهن دارند اما گاهی به دلیل گرفتاری و رسیدگی به فرزند فرصت پرسیدن آن را پیدا نمی کنند و حتی نمی […]

شش ساعت اول پس از زایمان، مهم‌ ترین و خطرناک ‌ترین زمان برای مادر است. در بین مراقبت‌های پس از زایمان، کنترل میزان خو‌ن ‌ریزی و علایم حیاتی مادر(فشار خون، دمای بدن، نبض و تنفس) اهمیت زیادی دارد… مراقبت‌های معمول پس از زایمان، طی ۳ مرحله انجام می ‌شود که مرحله اول در روزهای اول […]

 احساس درد و سوزش خفیف در محل بخیه به طور طبیعی بعد از زایمان وجود دارد که قابل تحمل است در طی ساعات اولیه بعد زایمان و در بیمارستان کنترل دقیق توسط ماما و پرستار انجام می شود و در صورت لزوم می توان از مسکن نیز استفاده نمود مادر می باسیت در حال دراز […]

همیشه این سوال در ذهن خانمها وجود دارد که آیا راهکارهایی که برای پسردار شدن پیشنهاد میشه پشتوانه علمی دارد یا خیر؟ ما در این مبحث به این موضوع پرداخته ایم.

نکات خانه داری

سفید کردن دسته کارد و چنگال

کارد و چنگال‌هایی که دسته استخوانی یا عاج‌مانند دارند، پس از مدتی رنگ سفیدشان به زردی می‌گراید و منظره ناپسندی به خود می‌گیرند. برای شستن این گونه کارد و چنگال‌ها، یک عدد لیموترش را از وسط به دو نیم کرده و روی دسته استخوانی بمالید. دوباره مانند اول سفید خواهد شد.
وسایل عاجی دیگر را نیز می‌توانید با به کار بردن همین روش تمیز و سفید کنید.

0_634983290689685400

تمیز کردن لوازم آشپزخانه

تمیز کردن طناب لباس
طناب‌هایی که برای آویزان کردن لباس از آن‌ها استفاده می‌کنیم، اگر تمیز نباشند لباس‌ها را کثیف می‌کنند.
بهتر است گاه‌گاهی برس را در آب صابون خیس کرده، روی طناب بکشید و بار دوم همین عمل را با برسی که در آب معمولی خیس شده است انجام دهید.

طرز جدا کردن دو لیوان
برای جدا کردن دو لیوان شیشه‌ای که داخل هم چفت شده‌اند و به هم چسبیده‌اند، لیوان زیر را در آب گرم بگذارید و لیوان بالایی را از آب سرد پر کنید. با این عمل لیوان‌ها به راحتی از هم جدا می‌شوند.

جرم‌گیری سماور یا کتری
* سماور یا کتری خود را با مقدار مساوی آب و سرکه پر کنید، آن را به جوش آورده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید بعد آن را خاموش کرده و بگذارید از شب تا صبح بماند. سپس آن را بشویید، آب بکشید و خشک کنید.

* مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته و آن را بجوشانید تا جرم‌ها برطرف شوند.

شیر آب
برای برطرف کردن آهک در اطراف شیرهای آب، یک دستمال را به سرکه آغشته کرده و به دور شیر آب محکم ببندید و حداقل دو ساعت صبر کنید، پس از این مدت دستمال را باز کرده و محل را با آب بشویید.

شستن بشقاب
هنگام شستن بشقاب‌ها، چند قاشق غذاخوری سرکه داخل آب بریزید، سرکه چربی‌ها را از بین می‌برد و بشقاب‌ها را شفاف و درخشان می‌کند.

شستن فلاسک
برای پاک کردن ترموس یا فلاسک، چند قاشق غذاخوری جوش شیرین داخل آن ریخته و آن را با آب گرم پر کنید. بعد از ۱۵ دقیقه فلاسک را بشویید و از تمیزی و درخشان بودن آن لذت ببرید.

قوری
قوری از جمله لوازم اصلی آشپزخانه است. پس از هر بار دم کردن چای، تفاله آن را کاملاً خالی کنید و قوری را با آب گرم و پودر خوب بشویید. ضمناً هیچ وقت چای دم کرده را زیاد داخل قوری نگذارید چون بعد از مدتی بوی زننده‌ای به خود می‌گیرد.

تمیز کردن کارد و چاقو
برای از بین بردن لکه‌های موجود بر روی کارد آشپزخانه و یا زنگ‌ آن، می‌توانید به جای پارچه یا ابر از چوب‌پنبه استفاده کنید. برای این منظور چوب پنبه را قدری خیس کرده و آن را به یک ماده‌ی پاک‌کننده آعشته نمایید. پس با حرکت جلو و عقب، آن را روی تیغه کارد بکشید تا کاملاً تمیز شود.

نکته‌ای در مورد قابلمه‌ها
یک نکته مهم درباره‌ی قابلمه‌ها این است که هیچ وقت در داخل کابینت یا قفسه آشپزخانه، درِ قابلمه‌ها را روی آن‌ها در قفسه قرار ندهید زیرا هوا باید آزادانه داخل آن‌ها شود.
در قابلمه‌های آلومینیومی تازه نیز بهتر است شیر و آب بجوشانید تا همیشه خوب و شفاف بمانند.

شستشوی بطری
برای شستشوی دقیق بطری‌های گردن باریک که معمولاً شیشه شور به آن وارد نمی‌شود، دو قاشق غذاخوری برنج خام در آن‌ها بریزید و بعد  آن را با سرکه پر کنید، سپس بطری را تکان دهید تا لکه‌های آن پاک شود.

VN:F [1.9.22_1171]
لطفا امتیاز خود را ثبت نمایید
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

دیدگاه خود را به ما بگویید.


− یک = 3